Schuttersfeest

Bondschuttersfeest Met 20 schutterijen, optocht door het dorp en diverse wedstrijden op het feestterrein.

12.30 uur ontvangst deelnemende schutterijen
14.00 uur welkomstwoord
14.15 uur aanvang optocht
Aansluitend aan optocht vinden de diverse wedstrijden plaats. Zo zullen er exercitie-en muziekwedstrijden zijn, maar ook de schoonheidswedstrijden.

In de tent: “Boulevard Vinyl”, “Funky-D” en de “Roepoepers”
 
BOULEVARD VINYL staat garant voor een stevige party vol stomende beats, meebrulbare hits en dansbare medleys. Verwacht geen foute schlagers of verkleedpartijen, maar een verrassend gespeelde selectie uit 50 jaar pophistorie. In de playlist alle essentiële hits van het moment maar ook de
‘all time favourites’. Verrassend, soms eigenzinnig maar altijd opzwepend, vol enthousiasme en vooral met tonnen energie. Deze 5-koppige band rolt als een muzikale tsunami over uw podium.
FUNKY ‘D’ is een live act waarbij een leuke DJ in het midden van het publiek staat op een mooi lichtgevend DOMINO-blok. Verspreid in de zaal staan 5 professioneel opgeleide muzikanten/artiesten die een interactieve show geven tussen het publiek. Een saxofonist, trompettist, zangeres en beatboxer. Alle muzikanten en de DJ zijn trendy gestyled in een kleurrijk (funky) DOMINO-pak en de podia zijn ook voorzien van dezelfde kleuren. Dit alles wordt dan nog eens aangevuld met een mooie en stijlvolle zangeres die het publiek in een mum van tijd kan entertainen in samenwerking met de kleurrijke muzikanten. Zij brengen kwaliteitsmuziek voor jong en oud, zeer dansbaar en aangenaam voor het oog en oor. Jazzy songs, hedendaagse pop, dance, latino, soulhits en andere genres komen in een flitsend tempo aan bod. Van de Pink Panther tot Tina Turner of Aretha Franklin, maar ook James Brown, Jackson's, Lionel Ritchie, Jennifer Lopez, Daftpunk ontbreken niet in de set. De percussionist trommelt op potten en pannen en ecomateriaal met een vuurwerk- en watershow. De beatboxer is een sympathieke atleet in een roze tenue en is de gastheer van de FUNKY D's Bovendien is hij een uitstekend breakdancer! Zowel vanaf de DOMINO-blokken als tussen het publiek wordt er interactief en live gemusiceerd.